Biográfia (zenei élettörténet)

Egészen kiskorom óta érdekelt a zenélés. Akkoriban (kb 10 éves lehettem) még egy 486-oson gyártogattam kis zenéimet a FastTracker nevű programban. De sajnos erre akkoriban hamar ráuntam.
2006 őszén, egy régi vágyamat sikerült teljesítenem, vettem egy elektromos szóló gitárt (Harley Benton MS15BK).
Mondanom sem kell, mikor megjött a gitár, utána napokig alig bírtam le tenni.

Persze csak 1 húrt pengettem még az elején, így egy szólamba próbálgattam játszani rajta, még egyszer rá nem jöttem, ha két egymás melletti húrt fogok le és pengetek, az is tökéletesen, szól.
Majd így szépen sorban, jöttem rá magamtól a gitározás rejtelmeire.
Mikor már úgy éreztem, hogy elég ügyes vagyok, elkezdtem saját számokat kreálni, melyek közül jó párat fel is töltöttem az akkori weboldalamra.

Későbbiek folyamán számomra nagyon meglepő módon több zenekari felkérést is kaptam, melyek közül volt aki az oldalamra hivatkozott, hogy ott halotta a számaimat és tetszett neki.
2009 júniusában történt meg az, hogy elfogadtam az egyik zenekari felkérést, melynek az én jóvoltamból Revízió lett a neve. 2014 júniusáig ebben az együttesben játszottam, mint ritmusgitáros és imádtam, amit csináltunk, de legfőképp azt imádtam, mikor láttam a közönséget tombolni és ilyenkor éreztem azt, hogy van értelme annak, amit csinálok. Ez az 5 év még a zenekarunk tartott, számomra felejthetetlen élményekkel gazdagított.

A zenekar mellett és utána is folytattam a kis saját egyszemélyes pályafutásomat, így gyártogattam tovább a saját számaimat, amelyeket a mai napig teljesen egyedül készítek el.

Ez utóbbi annyit takar, hogy én játszom fel a zene összes alkotóelemét az arra megfelelő hangszerrel (szólógitár, basszusgitár, dob, zongora, ének...), persze nem egyszerre, hanem külön-külön, melyeket végül egy zeneszerkesztő programmal összevágok. 2014 decemberében egy index.hu által kiírt verseny hatására elkészítettem az első videóklippemet, amivel neveztem a versenyre. A versenyt sajnos nem nyertem meg, viszont rengeteg pozitív visszajelzés ért, amely sok önbizalmat adott. 2015 decemberében elkészítettem a Zserox facebook profilomat is, ahol, akárcsak itt a weboldalon, minden zeneszámomat közzé fogok tenni, amely eljut a publikálható változatig.

A Zserox nevet 2011 tavaszán találtam ki, mindenképp 1 szavas rövid nevet szerettem volna, ami tartalmazza a keresztnevem egy részét és az általam preferált stílust is. Így lett a Zseráld és a rock szavak keresztezéséből a Zserocks amelyet picit modernebbé tettem a cks --> X-re cserélésével.


Végül jöjjön néhány információ a felszerelésről: